Продаётся квартира в Будапеште


П Р О Д А Н О В центре города, недалеко от делового банк-центра, американского посольства, Базилики, площади Свободы, развлекательных центров продаётся квартира 81 м2 (общей площадью 120 м2) полностью готовая к ремонту.

Дом и внутренний двор находится в хорошем состоянии. Квартира на 1 этаже. 3 комнаты с высотой потолков 4,5 м. Сейчас в квартире обустроены 3 галлереи с высотой потолков 2,40 м.

Расположение квартиры вблизи от метро (Arany János u) и её планировка предоставляет возможность использовать эту недвижимость для сдачи посуточно, что сейчас пользуется большим спросом у туристов.

Цена: 55 000 000 Фор.

Eladó az V. kerület kiemelt, frekventált részén, a Magyar Nemzeti Bank közvetlen közelében, egy nettó 81nm-es (bruttó kb. 120 nm-es!) lakás.
Az épület kívül-belül kitűnő állapotú.

A lépcsőház széles, a lépcsőfokok is kellemes távolságra találhatók, a lakás az első emeleten van.
A szobák ablakai az utcára, az étkező ablaka a belső udvarra néz.
A lakóközösség kedves, barátságos.

A lakás otthonnak, irodának, rendelőnek és természetesen bérbeadásra (akár Airbnb) is kiválóan alkalmas.
A bruttó és nettó lakóterület közötti különbség onnét adódik, hogy mindkét nagyméretű utcai szoba fele galériázva van, az előszoba-WC-fürdőszoba-étkezős konyha feletti részt pedig rendes födém kialakításával teljesen beépítették (a lakásnak ez a része belső kétszintes), így ott egy különálló, kb. 20 nm-es, 3 helyiségből álló apartman került kialakításra.
Mivel a lakás belmagassága 4,5 méter, így a beépített területek tökéletesen használhatóak, kb. 2,40-es belmagassággal. A galériákat és a födémmel beépített különálló apartmant a 2. alaprajz satírozott részei jelölik.

Mindezekből fakadóan a lakás használható területe és az élettér jelentősen megnövekedett.
A lakás központját uraló 21 nm-es, hatalmas hall tökéletesen alkalmas a lakás közösségi helyiségének. Az utcai szobák mérete: 23 és 12 nm, a fenti kis apartman szobája kb. 10 nm. A galériák kb. 11 illetve 6 nm-esek.
Így ebben a formájában akár hostelnek is alkalmas, mivel nagyon sok vendég elszállásolható és 3 WC is ki van alakítva a lakásban.
A lakás egyes részeit felújítottak, a többi közepes állapotú, tisztasági festéssel és a parketta újracsiszolásával így is birtokba vehető, de a különleges adottságai miatt egy nagyobb felújítással igazán exkluzív otthon teremthető belőle, fantasztikus helyen!
Az ingatlan tehermentes.
Az infrastruktúra és a közlekedés kiváló, a metró Arany János utcai megállója 2 saroknyira van, több troli és 15-ös busz megállója szintén. A közelben iskolák, közért, posta, éttermek, kávéházak. A belváros vigalmi negyede, az éjszakai élet központja (Deák tér, Király utca környéke) 5 perces sétával, a Szabadság tér, szép zöld parkjaival, több játszóterével, szökőkútjával pedig 3 perc sétával elérhető.

Отправьте нам сообщение

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Добавить комментарий